Hajóink
Dizájn

Funkcionális elegancia – ez jellemzi a Wia valamennyi modelljét. Minden hajónk tervezésekor a legfontosabb vezérlevünk a használóra tervezett formanyelv alkalmazása, amely kimagasló ergonómiát és időtálló megjelenést garantál. Formatervezőink kiváló munkáját fémjelzi, hogy elnyertük a Magyar Formatervezői Díjat, a Hungexpo Innovációs Különdíját és a szaksajtó elismerését is. A letisztult és kifinomult stílusú formatervezés eredményeként zavartalan komfortban élvezheti a hajózást.

Hajóink
Elegancia

Kifinomult stílus és páratlan ergonómia - ez jellemzi a Wia valamennyi modelljét. A részletek harmóniája, az ember köré tervezett környezetbarát technológia szinte csábít, hogy minden nap élvezzük a hajózás élményét. Valamennyi modellünk gyártását hosszú és alapos fejlesztés előzte meg, amelynek során meggyőződtünk róla, hogy az esztétikus dizájn nem ment a használhatóság rovására.

Harmónia

Teljes csendben élvezheti a hajózást bármely Wia modell fedélzetén. A korszerű elektromos hajtáslánc szükség esetén meggyőző teljesítmény leadására is képes, ám még csúcsra járatva is tökéletes csendben teszi a dolgát. Tapasztalja meg ön is a hajózás új, teljes nyugalmat árasztó miliőjét, és biztos lehet benne, hogy soha többé nem akar mással vízre szállni!

Technológia

Valamennyi modellünk kiforrott, gondosan tervezett műszaki tartalommal készül, amelynek részegységeit alapos előzetes teszteknek vetettük alá. Minden Wia különlegessége, hogy a hajótest a legkorszerűbb hidrodinamikai programok használatával, kifejezetten elektromos hajtásláncra lett optimalizálva.


Hírek
Hír
Wia Cabrió prototípus

Nagy örömünkre szolgált, hogy készülő újdonságunk, a horgászoknak és az élményhajózásra vágyóknak szánt új belépőmodellünk prototípusa máris felkeltette a szaksajtó érdeklődését. A CC kódnevű újdonságunkat a Vitorlázás Magazin mutatta be még fejlesztési fázisban. Ezt írták róla. Elég volt tíz perc a hazai elektromoshajó-piacot uraló Wia legújabb modelljének kormánya mögött, hogy megértsem, miért szeretik egyre többen […]

Hír
Showtime!
Két sikeres hajókiállítást zártunk: Budapesten és Tullnban egyaránt hatalmas érdeklődést tapasztaltunk a hajóink iránt. A kiállítások minden évben igazolják, hogy egyre nyitottabbak a vásárlók az [...]
Gondoskodás
Továbbfejlesztett, teljeskörű szervizszolgáltatással állunk rendelkezésére a garanciaidőn túl is, így önnek nincs más dolga, mint élvezni a hajózást – minden más a mi gondunk.