WIA 365

Belépőmodell a prémium osztályba, amely kompakt méretei ellenére is lehetőséget kínál belekóstolni a yachting életérzésbe akár 12 személynek is.

Hossz
11.1 m
Fekvőhelyek
4
Teljesítmény
2x10 kW
Érdeklődöm
Modern klasszikus

Klasszikusan elegáns vonalvezetése és stílusos felszereltsége mellett szenvedélyes formavilágával vonja magára a pillantásokat a Wia középkategóriás modellje. Első ránézésre látszik, hogy kifejezetten arra terveztük, hogy az elektromos hajók modern generációjának legelegánsabb képviselője legyen. Összetéveszthetetlen karakterével, könnyed eleganciájával és a fahajókat idéző külső- és belső dizájnjával a Wia 365-ös különleges karaktert testesít meg, ugyanakkor lenyűgöző esztétikai értékei mellett nagyvonalúan kényelmes életteret és roppant könnyű kezelhetőséget is kínál.

Külső

Teljesértékű kabinrendszer

Amilyen meggyőző a Wia 365-ös külső formaterve, olyan fantasztikus a hajó belső kialakítása is. A hajó különlegessége, hogy teljesértékű kabinrendszert kínál (egyedüliként ebben a méretosztályban) – vagyis szeparált mosdóval és wc-vel, illetve igény szerint elkülöníthető hálókabinnal is rendelkezik. Ennek a praktikus kialakításnak köszönhetően a Wia 365-ös nemcsak páratlanul kényelmessé teszi a hosszasabb vízen tartózkodást, hanem ízelítőt ad a sokkal nagyobb hajók komfortjának világából is.

Fókuszban a kényelem

Magas oldalfalú, jól védett fedélzeti életterével és a kategória legnagyobb, szeparált mosdót és külön vendégkabint is magába foglaló, teljesértékű belterével a Wia 365-ös le sem tagadhatná, hogy hosszabb túrázásra vagy huzamos vízen tartózkodásra termett. A hajó minden apró részletének kialakítása jelzi, hogy a yachting életérzés, a hajózás szenvedélyének maximális biztosítása a küldetése - olyan prémium minőségű környezetben, amilyet más gyártók kínálatában csak a jóval nagyobb méretosztályban találhatnánk meg.

Belső

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
2x10 kW
Akkumlátor
8-14 óra
Max. sebesség
14 km/h
Méretek
Szélesség
3.29 m
Hossz
11.1 m
Merülés
0.75 m
Hely
Férőhelyek
12
Fekvőhelyek
4