Hírek

WIA 345

Időtálló elegancia, modern technológia. Az egyik legkelendőbb darabunkat klasszikus dizájn jellemzi, a motor és a hajó felszereltsége azonban picit sem retró...

Ez a hajó az egyik legkedveltebb modellünk. A hajó vezetője és utasai luxus körülmények között érezhetik magukat. A belső tér 4 fő számára kényelmes alvási lehetőséget biztosít, egy-egy hajókirándulás alkalmával pedig akár egy 12 fős társaság is utaztatható, zuhanyozójával, mellékhelységével magasabb szintű igényeket is kielégít. Borhűtővel, hűtővel, főzőlappal felszerelve tágas beltere és kategóriájában egyedülálló tágas fedélzetével kiemelt reprezentációra, fogadásokra alkalmas.

 


Munkahajók, WIA 330 Professional

A kedvtelési hajók mellett munkahajóink is bemutatkoznak, melyek változatos módon segítenek nagyobb léptékű tervek megvalósításában. Természetesen a felszereltségük az igényekhez igazítható.

A WIA Elektromos Yachtok elektromos meghajtású munkahajói hatékonyságuk mellett gazdaságos és környezetbarát módon szolgálják az Ön vállalkozását. Egyedi kialakításuk miatt számos vállalkozás számára megfelelnek. A biztonságos üzemelést az elmúlt években folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fejlett technológiai megoldások biztosítják. A folyamatos fejlesztés és innováció teszi a WIA munkahajóit kompromisszumok nélküli munkaeszközzé.


Zöldszalag Regatta 2015

Győzelem a Zöldszalag Regatta 2015 versenyen! 35 indulóból, 10 checkpoint után Freya nevű hajónk diadalmaskodott az elektromos hajók legnagyobb európai ügyességi és tájékozódási versenyén.

Immárom 4. Alkalommal került megrendezésre a Zölszalag Regatta, amely nem más, mint az elektromos hajók tájékozódási versenye a Balaton keleti medencéjéban a Balatonkenese-Siófok-Balatonfüred által határolt vízterületen.

A pályán belül 10 darab útpont került kijelölésre, amelyek érintésével a versenyzők pontokat gyűjthettek.

A 10 útpontból 8 a vízfelületen álló checkpoint volt, míg a fennmaradó 2 útpont egyike a siófoki Bahart kikötő elektromos járművek részére kiépített töltőállomása, a másik pedig a balatonfüredi Silver kikötő partfala volt.

A checkpointokként szolgáló vitorláshajók megtalálása és érintése a versenyzők számára 2 pontot, míg a szárazföldi útpontok közül Siófok érintése 3, Baltonfüred érintése pedig 4 pontot ért. A versenyzőknek nem volt kötelező minden útpontot érinteni, az értékelésre a klasszikus csillagtúrák szabályai szerint oly módon került sor, hogy az érintett útpontok pontértéke összeadásra került. Azonos pontszámok esetén, a vízen töltött időtartam alapján kerültek rangsorolásra a versenyzők.

A versenyzők az egyes útpontok megtalálásához a rendezőségtől nyomtatott vagy elektronikus térképet kaptak, amelyen az egyes útpontok be voltak jelölve. Ezen túlmenően a versenyzők bármilyen segédeszközt használhattak. A versenyzőknek a siófoki elektromos töltőállomást lehetőségük volt igénybe venni, az ezzel töltött idő nyilván a rendelkezséükre álló menetidőt csökkentette.

35 indulóból végül Freya nevű hajónk diadalmaskodott az elektromos hajók legnagyobb európai ügyességi és tájékozódási versenyén, ezúttal is gratulálunk hozzá!

 


Megnézne egy videót a kiszemelt WIA Yachtról?

Most már semmi sem tarthatja vissza!

Youtube csatornánk rendezvényeink és hajókiállítások felvételeivel, továbbá archív videókkal és saját gyártású filmekkel várja az oda látogatót!Videókért kattintson ide: