Partnereink

BFYC Kereskedelmi és Oktatási Központ

Az oktatóközpontot azzal a céllal hoztuk létre, hogy igazi hajósokat képezzünk, akik a hajózást, mint életformát szeretik majd, akik tisztelik a vizet, a szelet, egymást. Olyan biztos tudást adunk át amellyel nemcsak egy jogosítványt szerezhető, de a hajózás öröme mellett a felelősségét is megtapasztalják.

Tovább az oldalra >>

Balatonfői Yacht Club - Balatonkenese

KIKÖTŐ, SZÁLLODA, ÉTTEREM, HAJÓGYÁRTÁS – HAJÓZÁS, BARÁTOK, HANGULAT, ÁLMOK. Az előbbiek tényszerűen felsorolhatóak, megfoghatóak az utóbbiakat már együtt tesszük hozzá. Önnel, Veled. Várunk!

Tovább az oldalra >>

BFYC Hotel

Változatos pihenésre, életre szóló élményekre, tengerparti romantikára, vagy vízi sportokra vágyik? Barátaival, kedvesével utazna, vagy üzleti ügyben keres különleges helyszínt?

Tovább az oldalra >>

Elyacht

Az El Yacht Kft azzal céllal alakult, hogy -prémium kategóriájú ELAN 310 vitorlásokból és Magyarország első bérelehető WIA 265, WIA 330 és WIA 345 típusú elektromos motoros yachtokból álló flottájával- a minőségi charter szolgáltatások mellett egy olyan, pénzügyileg kedvezőbb, hajósélményben tartalmasabb, és egyben kényelmesebb alternatívát teremtsen a balatoni bérhajóztatás piacán, amely ténylegesen leveszi a hajózni vágyók válláról a terheket és lehetővé teszi számukra, hogy a bérlés során, kizárólag csak az élményekre koncentrálhassanak.

Tovább az oldalra >>

Porthole

A Porthole médiacsoport a zöld hajózás szerelmeseinek elhivatott tartalomszolgáltatója. A vitorlázók és az elektromos hajókkal közlekedők közösségét a környezettudatos szemlélet kapcsolja össze. Talán ebben is rejlik az oldal népszerűsége, elfogadottsága.

Tovább az oldalra >>