Wia 520

Elképesztő méretek és egyedülálló technológiai megoldások kombinációja a minden luxus igényt kielégítő Wia 520 Open.

LÄNGE
16.1 m
Kojen
6
Leistung
2x20 kW
Ich bin interessiert
Végtelen elegancia

Elegancia és kényelem. A Wia 520 Open innovatív az elektromos hajózásban sosem látott koncepciója abból az elképzelésből fakad, hogy olyan hajót hozzunk létre, amely a lehető legmagasabb minőségben minden igény kielégítésével hozza el a csendes környezetbarát hajózás élményét. A hajó olyan innovatív megoldásokkal rendelkezik, amelyek maximalizálják a fedélzeti élet kényelmét és a könnyű használatot a hajózás és a vízen töltött idő minden pillanatában.

Fotos von außen

Nyitott életterek

A Wia 520 Open számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a tökéletes vízi élethez. A nyitott fedélzet minden részlete arra van optimalizálva, hogy a hajón tartózkodás gondtalan legyen. A hatalmas napozó ágyak és tágas kanapék tökéletesen elhozzák a luxus élményt a fedélzetre. A hajó közepén elhelyezett konyha elképesztő teret ad amelynek segítségével a hajón lévő vendégeinket illetve magunkat gyorsan tudjuk kiszolgálni.

Otthon a vízen

A hajó belseje többféle módon konfigurálható, amely akár 6 fő részére kényelmes ágyakat és tágas belső tereket biztosít. A Wia 520 Open összes kabinja ötvözi azt az eleganciát és luxust, amely az egész hajóra jellemző kívül és belül is. A hajó belsjében elhelyezett konyha sziget pedig lehetővé teszi, hogy rosszabb időben se kelljen messzire menni, ha az ember egy kávéra vágyna egy csendes napon.

Angaben
Technische Daten
Leistung
2x20 kW
Batterie
8-14 Stunden
Höchstgeschwindigkeit
16 km/St
Maße
Breite
4.7 m
LÄNGE
16.1 m
Tiefgang
0.7 m
Plätze
Personnen
12
Kojen
6