Wia 520

Elképesztő méretek és egyedülálló technológiai megoldások kombinációja a minden luxus igény kielégítő Wia 520 Open.

Length
16.1 m
Beds
6
Perfromance
2x20 kW
I'm interested
Végtelen elegancia

Elegancia és kényelem. A Wia 520 Open innovatív az elektromos hajózásban sosem látott koncepciója abból az elképzelésből fakad, hogy olyan hajót hozzunk létre, amely a lehető legmagasabb minőségben minden igény kielégítésével hozza el a csendes környezetbarát hajózás élményét. A hajó olyan innovatív megoldásokkal rendelkezik, amelyek maximalizálják a fedélzeti élet kényelmét és a könnyű használatot a hajózás és a vízen töltött idő minden pillanatában.

Exterior

Nyitott életterek

A Wia 520 Open számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ideálissá teszik a tökéletes vízi élethez. A nyitott fedélzet minden részlete arra van optimalizálva, hogy a hajón tartózkodás gondtalan legyen. A hatalmas napozó ágyak és tágas kanapék tökéletesen elhozzák a luxus élményt a fedélzetre. A hajó közepén elhelyezett konyha elképesztő teret ad amelynek segítségével a hajón lévő vendégeinket illetve magunkat gyorsan tudjuk kiszolgálni.

Otthon a vízen

A hajó belseje többféle módon konfigurálható, amely akár 6 fő részére kényelmes ágyakat és tágas belső tereket biztosít. A Wia 520 Open összes kabinja ötvözi azt az eleganciát és luxust, amely az egész hajóra jellemző kívül és belül is. A hajó belsjében elhelyezett konyha sziget pedig lehetővé teszi, hogy rosszabb időben se kelljen messzire menni, ha az ember egy kávéra vágyna egy csendes napon.

Specifications
Performance
Perfromance
2x20 kW
Battery
8-14 hours
Max. speed
16 km/h
Size
Width
4.7 m
Length
16.1 m
Draught
0.7 m
Space
Capacity
12
Beds
6