WIA 230 CC

Minden felhasználási területre egyformán ideális, akár kishajóvezetői engedély nélkül is vezethető a Wia belépőmodellje, amely rengeteg élményt kínál a vízen.

Hossz
6.95 m
Fekvőhelyek
0
Teljesítmény
5-40 kW
Érdeklődöm
Nagyvonalú kishajó

A CC egy merőben új koncepció a Wiától: több mint másfél évtizedes tapasztalatunkat felhasználva olyan hajót alkottunk, amely kompromisszumok nélkül kiszolgálja a legtöbb daycruising-igényt. Remek kísérőhajó, horgászbázis, úszó strand – bármi, amire szükségünk lehet a kellemes időtöltéshez. Ráadásul könnyen kezelhető és még akár kishajóvezetői engedélyre sincs szükség hozzá!

Külső

Minden célra tökéletes

A Wia CC tökéletes választás, legyen szó horgászkirándulásról, rövidebb túrákról vagy egy kis fürdőzésről a családdal a tó közepén, hiszen a hétszemélyes hajó kategóriájában páratlan komfortot kínál a gondtalan hajózáshoz.

Praktikus felszerelés

Bár a CC a Wia legkisebb modellje, ez is olyan nagyhajós felszereléssel készül, mint nagyobb testvérei: kívánságra króm/fa kormány, vízhatlan, kézzel vart, bőrhatású kárpitok, digitális akkumulátor-visszajelző rendszerek látványos kijelzővel egyránt kerülhetnek bele, este pedig a delux szekcionált fedélzeti LED világító rendszer teheti igazán hangulatossá a hajón tartózkodást. De a CC még többet is kínál ezeknél, hiszen célszerűen kialakított tárolórendszert kapott, amelynek segítségével könnyedén elhelyezhetjük a fedélzeten a különböző vízi játékszereket (SUP, Jetboard, Scubajet, matrac, stb.) és horgászfelszerelésünket.

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
5-40 kW
Akkumlátor
8-12 óra
Max. sebesség
11-26 km/h
Méretek
Szélesség
2.35 m
Hossz
6.95 m
Merülés
0.6 m
Hely
Férőhelyek
8
Fekvőhelyek
0