WIA 330

Ergonomikus és praktikus dizájn, komfortos térkínálat, az egyszerűség szépsége és nagy hatótávolság – ezek jellemzik a Wia 330-as sorozat tagjait.

Hossz
10.3 m
Fekvőhelyek
4
Teljesítmény
1x10 kW
Érdeklődöm
Fókuszban a funkcionalitás

A 330-as modellcsalád demonstrálja a leghitelesebben a Wia alapfilozófiáját, amelynek szellemében igyekszünk valóban a felhasználókra tervezett hajókat alkotni. A 330-as elsősorban azon vásárlók számára ideális választás, akik a racionális szempontokat ugyanolyan fontosnak tartják, mint a hajókhoz való emocionális kötődést. Akár a határtalan szabadság-érzettel kecsegtető nyitott változatot, akár a zárt (de hátrafelé teraszként kinyitható) Professional verziót vizsgáljuk, minden apró részletben visszaköszön a maximális térkihasználásra és a tökéletes ergonómiára való törekvés igénye. Egyetlen másik hasonló méretű riválisa kínál olyan szintű utazási komfortot, mint a kompakt formatervezés remekét megtestesítő 330-as sorozat.

Külső

Nagyszerű apróságok

Racionális kialakítása mellett a 330-as modellcsalád mindkét tagja megejtően vonzó is egyben: könnyed és letisztult vonalaik skandináv formanyelvet tükröznek, amely éppen az egyszerűségében rejlő szépséggel ejti rabul a szívünket. Az érzelmi kötődést erősíti számtalan szerethető, stílusos részlet is, amelyekből rengeteget fedezhetünk fel a hajón. Akár nyolc személy számára is kényelemes ülősarok, akadálymentesen bejárható fedélzet, attraktív vezetői állás, méretes kabin szeparált wc-vel, króm/fa (opcionális) kormánykerék és precíz műszerezettség – mindez csupán néhány példa a 330-as modellcsalád vonzó részletei közül.

Kompakt csoda

Visszafogott méretei mellett a Wia 330-as modellcsalád tagjai mindent tudnak, amit csak elvárhatunk tőlük. Legyen szó akár a hatalmas, nyílt életteret kínáló Pleasure vagy a zárt felépítménnyel készülő Professional változatról, ez a hajó a kategória meghatározó képviselője a tavakon. Akár 9 (Professional) vagy 11 személy (a Pleasure esetén) is kényelmesen utazhat rajtuk 8-14 órán keresztül, a csekély önsúlynak köszönhetően meggyőzően dinamikus sebességgel, ugyanakkor meglepő kényelemben.

Belső

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
1x10 kW
Akkumlátor
8-14 óra
Max. sebesség
13 km/h
Méretek
Szélesség
3.35 m
Hossz
10.3 m
Merülés
0.74 m
Hely
Férőhelyek
11
Fekvőhelyek
4