WIA 450 Cabrio

Sportos, dinamikus és szenvedélyes a Wia kínálatának csúcsmodelljének Cabrio változata. Tökéletes nyári élettér a szabadság jegyében.

Hossz
13.7 m
Fekvőhelyek
6
Teljesítmény
2x15 kW
Érdeklődöm
Szabadságra hangolva

Határtalan szabadság kompromisszumok nélkül – ez jellemzi a Wia kínálatának talán legegyedibb hajóját, a 450 Cabriót. A könnyen átjárható, minden irányban nyitott és szellős fedélzeten tartózkodva olyan közel lehetünk a vízhez, amilyen közel egy ekkora hajón csak lehetséges. Egy úszó stég helykínálata páratlan formavilágba öntve, egy igazán komfortos terasz minden felszereltségével a sütőtől a hűtőig, minden a kezünk ügyében – és mindig változó kilátással. Mi lehet ennél harmonikusabb?

Külső

Meggyőző minőség

Akárcsak a Wia többi modellje, a 450-es modellcsalád tagjai is a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, aprólékos kéziműves munkával készülnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb vásárlói elvárásoknak is. Gyártási folyamatainkat a svájci Wia Elctroboote GmbH-val alakítottuk ki, többlépcsős minőségellenőrzési rendszerünk a legmagasabb színvonalat képviseli nem csupán Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is – amit immár többszáz értékesített modellünk is bizonyít.

Egyszerű kezelhetőség

Elkötelezetten dolgoztunk azon is, hogy a remek kilátást biztosító, könnyen áttekinthető, funkcionális, egyszersmind a prémium kategóriában elvárhatóan high-tech és elegáns vezetői helyet alakítsunk ki. Olyan munkateret igyekeztünk alkotni a kormányállásban, amely nemcsak arra szolgál, hogy könnyen irányíthassuk a hajót, hanem valósággal hívogat is, hogy órákig, akár napokig, mosollyal az arcunkon vezessük. Ebben nagy segítséget nyújt a teljes műszerezettség, amely az akkumulátor-csomag energiaszintjének pontos és látványos grafikájú monitorozása mellett többek között olyan opciókat is kínál, mint az útvonalkövetési funkciós navigáció és a kormánylapát visszajelzője. A kikötői manőverezést pedig az opcionális orr- és farsugárkormány teheti még egyszerűbbé.

Belső

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
2x15 kW
Akkumlátor
8-14 óra
Max. sebesség
16 km/h
Méretek
Szélesség
4.1 m
Hossz
13.7 m
Merülés
0.8 m
Hely
Férőhelyek
12
Fekvőhelyek
6