WIA 450 Hard Top

Tekintélyt parancsoló elegancia és páratlan komfort – ezt kínálja a minden időjárási körülmények között egyformán jól használható Wia 450 Hard Top.

Hossz
13.7 m
Fekvőhelyek
6
Teljesítmény
2x15 kW
Érdeklődöm
Úszó otthon

A vízparti nyaralók minden komfortját kínálja a vízen a Wia 450 Hard Top. Tágas, fényes fedélzeti felépítménye a luxusjachtok formavilágát idézi, harmonikusan illeszkedve a hajó alapkoncepciójához. A szalonként és teraszként egyaránt funkcionáló, a hátsó traktussal teljes mértékben összenyitható zárt felépítményt úgy terveztük meg, hogy védelmet nyújtson minden időjárási viszony közepette, de ne korlátozza a mozgásszabadságot. A kabin körülölel és biztonságot nyújt, és olyan komfortot kínál a vízen, ami semmilyen más hajón sem található meg. Igazi otthon a tó közepén.

Külső

Mindenképpen tágas

A 450-esen utazva nem kell kompromisszumot kötnünk. Mint ahogy a hajó tervezésekor sem kötöttünk kompromisszumokat, amikor a lehető legélhetőbb és legélvezhetőbb környezet kialakítására törekedtünk, amit csak egy professzionális gyártó zászlóshajója kínálhat. A 435-ösön 12 ember is kényelmesen elfér, sőt, akár koktélpartit is rendezhet a Cabrio könnyedén bejárható, tágas fedélzetén, vagy ugyan ennyien rendezhetnek grillpartit a vízen a Hard Top zárt, de a hátsó terasszal könnyedén egybe nyitható felépítményének komfortját élvezve. Amíg a Cabrio semmilyen más hajóhoz sem hasonlítható szabadságot és természet-közeli élményt nyújt a vízen, addig a Hard Top egy fényűző nyaraló otthonoságát varázsolja körénk a tó közepén vagy a kikötőben.

A részletek harmóniája

A méret közel sem minden – a 450-es modellcsalád két tagját nem csupán grandiózus termete teszi a tavak királyaivá, hanem gondos tervezéssel megálmodott, aprólékos gondosságú kézműves munkával kivitelezett számtalan elegáns vagy praktikus részlete is. A kényelmet szolgálja a két fedélzeti szintes kialakításnak köszönhető ergonomikus belső elrendezés, amely a hajó tervezésekor mindvégig következetesen érvényesített „nagy tér fent, személyes terek lent” filozófiánkat testesíti meg. Ennek jegyében a főfedélzet szintjén minden akadálymenetesen és könnyedén bejárható az orrban elhelyezett napozótól a könnyű vízbejutást garantáló nyílt fartükörig, míg az alsó szinten három külön kabin, mosdó és wc áll az utasok rendelkezésére.

Belső

Specifikáció
Teljesítmény
Teljesítmény
2x15 kW
Akkumlátor
8-14 óra
Max. sebesség
16 km/h
Méretek
Szélesség
4.1 m
Hossz
13.7 m
Merülés
0.8 m
Hely
Férőhelyek
12
Fekvőhelyek
6